Over Just Saying Kiddo

Over Just Saying Kiddo

Op 28 juni 2019 is Just Saying Kiddo officieel ingeschreven bij de KvK. Just Saying Kiddo staat voor STOER, KWALITEIT en COMFORT. Just Saying Kiddo heeft een basic collectie als uitgangspunt, welke vervolgens inmiddels is uitgebreid. De kleding is verkrijgbaar in de maten 50 tot 140. Daarnaast kan je ook met jouw kiddo onze hoodies ook twinnen! Deze zijn namelijk verkrijgbaar in de maten XXS – XXXL. 

De persoon achter Just Saying Kiddo 

Mijn naam is Donna Kunz, eigenaresse van Just Saying Kiddo. Samen met mijn vriendin, die op de achtergrond werkt, ben ik dit avontuur aangegaan. Beide zijn we zeer ondernemend ingesteld en hebben altijd al de ambitie gehad om iets op te starten wat we beide heel gaaf vinden. 

Het idee om samen kinderkleding op de markt te brengen, kwam tot stand doordat we steeds meer gingen letten op de kleding van kinderen. We raakten samen aan de praat hoe gaaf het zou zijn, als we onze eigen kinderkleding met een stoere touche konden ontwerpen/produceren. Zodoende kwamen we uit op het beginnen van onze eigen kinderkleding.

Daarbij heb ik het geluk, dat ik een kleding atelier binnen handbereik heb. Door de ruime ervaring als ondernemer en passie voor stoffen & materialen, is dit atelier de perfecte (sparrings)partner voor Just Saying Kiddo. Om deze reden zijn wij sinds 2019 een samenwerking met elkaar aangegaan, waardoor ik de luxe heb om kinderkleding te kunnen maken die geheel op mijn eigen style is afgestemd. 

Wat maakt ons uniek? 

Onze flexibiliteit & persoonlijke interactie met klanten. Just Saying Kiddo kiest zorgvuldig haar stoffen en materialen uit en tovert deze om tot stoere, kwalitatieve en comfortabele kleding. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedere klant persoonlijk advies krijgt wanneer er vragen zijn.