Retourneren & Ruilen

Retourneren & Ruilen

 

Retourvoorwaarden

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Echter vragen wij u wel om aan de volgende voorwaarden te voldoen

 

Let op:

Just Saying Kiddo behoudt het recht retourneringen te weigeren of slechts een deel van het betaalde bedrag terug te betalen, wanneer het vermoeden wordt gewekt dat de artikelen gedragen zijn, deze niet voldoen aan de retourvoorwaarden of wanneer de retourtermijn is verstreken. 

Op gecustomiseerde/gepersonaliseerde en sales artikelen kunt u helaas geen beroep op uw herroepingsrecht doen. Deze artikelen zijn exclusief voor u op maat gemaakt. Tenzij het gaat om een productiefout, kunt u deze artikelen niet naar ons retourneren.

 

Productiefouten:

Ontdekt u een productiefout in uw kleding? Stuur ons dan een e-mail inclusief een duidelijke foto naar info@justsayingkiddo.nl. Nadat wij de foto hebben beoordeeld, krijgt u van ons een bevestiging per e-mail. Wanneer u vervolgens het kledingstuk naar ons retourneert, zullen wij u kosteloos een nieuwe naar u terugsturen of indien gewenst wordt uw volledige aankoopbedrag teruggestort.

 

Retourproces

Om de gekochte artikelen te retourneren, kunt u de retourinstructies in 6 stappen hieronder volgen:

 

Download retourformulier